2019 REACTO 7000-E DISC
2019 REACTO 7000-E DISC

Merida Reacto 7000-E Disc Yol Bisikleti (201341)

Marka : MERIDA
Fiyat : 64.990,00 TL(KDV Dahil)
8.387,32 TL 'den başlayan taksitlerle

Merida Reacto Disc 7000-E, hızlı gitmek ve yarış gününde kendinizden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış yüksek performanslı bir aero yol bisikletidir. Bu bisiklet, biniciliğini veya yarışını bir üst seviyeye çıkarmak isteyen bisikletçi veya triatlete en uygun olanıdır. Merida, Shimano Ultegra hidrolik disk frenleri ve Ultegra Di2 elektronik vites değiştirme sistemi ile donatılmış, kaliteli bir çerçeve ve çok yönlü yüksek performanslı bisiklet geliştirmek için çok fazla zaman ve kaynak harcadı

Aero tasarımı, hava direncinin bisiklet üzerindeki etkisini en aza indirerek konfor, ağırlık veya sertlikten ödün vermeden hızı maksimize eder. Kanıtlanmış Reacto CF2 çerçevesi, bir epoksi reçinesi ile bağlanmış liflere sahiptir ve darbe direncini% 40'a kadar artırmak için nano parçacıklar eklemiştir. Şişirilebilir bir mesane yapım sırasında tüp içinde kırışıklık olmamasını sağlamak için kullanılırken, bunlar ağırlık ekleyebilir ve zayıflık yaratabilir. Bu daha hafif, daha sert ve daha güçlü bir çerçeveye neden olur. Üstte 1 1/8 "yataklı ve altta 1 1/4" veya 1 1/2 "yataklı konik bir kafa borusu ayrıca mükemmel sağlamlık ve hassas yönlendirme sağlar. ve kabloları koruyun, mükemmel titreşim sönümlemesi sağlayan ve kontrolü geliştiren karbon çatallarla donatılmış olup, direksiyon ve çatal bıçaklarının tümü karbondan yapılmıştır.

Reacto Disc 7000-E, hassas vites değiştirme için tam bir Shimano Ultegra grup seti ve yumuşak bir dokunuş hissi ile donatılarak vites değiştirmede daha yumuşak bir pedal strokunun korunmasına yardımcı olur. Ultegra Di2 bileşenlerinin sağladığı elektronik vites değiştirme, her seferinde hassas vites değiştirme sağlar ve gerçekten bir oyun değiştiricidir. Shimano Ultegra hidrolik disk frenleri, her koşulda size en üst düzeyde kontrol ve cevap verecektir. Reacto bir yol bisikletinin çok yönlülüğüne sahiptir, ancak süratle sürmek ve bu tempoyu sürdürmek konusunda tamamen farklı bir seviyededir. Bu bisikletin tasarımı, triatletler için çekici bir seçenek haline getiriyor, zira zaman deneme bisikletlerinden ilham alırken, çok yönlülüğü koruyarak her yerde kullanılabiliyor. Bu bisiklet yarış günü için mükemmel bir seçenek ve kaliteli Reacto CF2 şasi ile Shimano Ultegra Di2 grup setinin birleşimi sayesinde aynı pakette güvenilirlik ve performans elde edersiniz.

Merida Reacto Disc 7000-E, sürüşlerini bir üst seviyeye çıkarmak isteyen yol bisikletçi veya triatlet için ideal olan performans ve fiyatın mükemmel bir karışımını sağlayan aero yol bisikletidir.

Teknik Özellikler:
Kadro: REACTO CF2 diski
Maşa: Merida REACTO CF2 diski
Orta Yatak: FSA 386-BB30 PF6000 [FSA FC]
Fren Kolları: Shimano Ultegra
Kaset: Shimano CS-R7000; 11-30 T; 11 S
Zincir: KMC X11-1
Aynakol: FSA Enerji; 52-36T
Ön Vites: Shimano Ultegra Di2 DF
Arka Vites: Shimano Ultegra Di2; GS
Gidon: Merida Uzman CW; 31,8 D
Jant Seti: Fulcrum Yarış 400 DB
Sele: Prologo Sıfır II pas T2.0
Sele Borusu: MERIDA Expert CW; Aero şekli; 15 SSB; Karbon
Boğaz: Merida Uzman CC; 31.8 D; -5°
Vites Kolu: Shimano Ultegra diskli Di2
Lastikler: Continental Grand Sport Race; 700x25C; katlanır

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR