Blog Başlık

  • Ben Sema Gür.1973 Bandırma doğumluyum. Öğretmen anne babanın 2.çocuğuyum. Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği 1995 mezunuyum. 1997 yılından beri Amerikan Koleji'nde tarih öğretmenliği yapıyorum.Zaman zaman şarkı söylüyor, dans ediyorum. Sosyal Sorumluluk projelerinde yer alıyorum. Bisiklete binmeyi 38 yaşımda öğrendim.2013 yılından beri Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’nun organizasyonunu yapıyorum.

    süslü kadınlar, süslü kadınlar bisiklet turu, bir sonraki süslü kadınlar ne zaman
  • En sevdiğim rota ile ilgili tecrübelerimi ya da yol hikayelerimi paylaşmadan önce biraz bisikletimden bahsetmeden geçemeyeceğim. Benim bisikletim yol arkadaşım katlanır bir bisiklet.! İlk kullandığımda şunu söylediğimi çok net hatırlıyorum. 

    katlanır bisiklet, dahon katlanır bisiklet, istanbul bisiklet rotası
  • Ağustos 21, 2019 Aksesuar Yazıları

    Oğlum 2004 doğumlu. Aklı ermeye başladıktan hemen sonra onu bisikletli yaşantıma da soktum tabii ki. Günlük hayatımda kullandığım bir çelik bisikletim vardı, bayağı eski bir Alman Malı Şehir Bisikleti. Çamurluğu, bagajı, göbekten vitesi ve bordo rengi ile tam bir şehirliydi.

    çocuk taşıyıcı, polisport çocuk taşıyıcı, bobike çocuk taşıcı, bisiklet çocuk taşıyıcı, bisiklet önüne çocuk taşıma aparatı, bisiklet bebek koltuğu,
  • Ağustos 21, 2019 Bisiklet Yazıları

    Bir bisiklet alımı sonrasında da benzeri bir durumu yaşamak gayet maliyetli bir durum olabilir. Sizlere tecrübelerimden çıkarttığım sonuçlara dayanan bir yazı hazırladım.

     

    bisiklet, katlanır bisiklet, dahon
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR